tisdag, maj 05, 2009

Naturkyrkis

Mariefreds Församling

"Naturkyrkis" vad är det?
Det undrade vi med, så sagt och gjort så hängde vi på ut till Marielundsviken.

Så här står det på inbjudan, I slutet på den här terminen kommer man på prov ha "Naturkyrkis" i Marielundsviken.
För att alla skall hitta till den hemliga platsen så samlas man i lekparken för att sen gå ett spår som leder fram till en......stund för att upptäcka, leka och utforska.

Grabben och jag packade oxå en fikakorg som blev ganska så tung, för man vill ju inte gå på utflykt och komma hem hungrig.

Det står ju att man kan ta med sig fika korg på inbjudan..

Samling klockan 10.00 i lekparken, Ledarna Pernilla och Anci mötte oss vilsna vid infarten till Marielund, så vi kände oss inte alls vilsna att hitta "lekparken".

Stunden tillsammans var väldigt trevlig både för stora och små, man behöver inte anmäla att man ska vara med och ALLA är välkomna stora och små.

Som nyfiken så fick jag också se hur Marielundsviken växer, och som nybakad obunden kyrkopolitiker var det extra spännande att prata om framtiden i Mariefreds församling, om framtidens Mariefred... för vi är i ett samhälle i förändring.

För er som kanske oxå vill vara med, så träffas man nästa gång nu på torsdag den 7 maj klockan 10.00. Och jag är säker på att ledarna vinkar vid infarten så att man hittar rätt.

Den 14 maj är det avslutning och då var det lite extra.....

1 kommentar:

Anonym sa...

Låter kul, blir det korvgrillning kanske