söndag, augusti 23, 2009

Barnverket kallar till möte

Detta kan man läsa om på Barnverkets hemsida!
Barnverket kallar till arbetsmöte i Stockholm, på Fryshuset 19 september kl 10-16.
Hos oss på Barnverket runt om i landet är det inte enbart det nya lagförslaget och arbetet med remiss-skrivandet som ligger i startgroparna. Det gör även valupptakten och arbetet med att skapa de bästa villkoren för barn i skolan och förskolan.
För att slipa och spetsa våra argument så vill vi samla alla drivande Barnverkare från hela Sverige i Stockholm till ett arbetsmöte på Fryshuset.
Mötet kommer bland annat att behandla den fördelningsmodell av Barnverkets ekonomiska medel som just är föreslagen. Barnverket har fått tilldelat sig pengar från Skolverket för att fullfölja de uppgifter som riksmötet beslutat om. Alla aktiva i Sverige är välkomna att söka pengar för projekt som faller inom ramen för vad riksmötet beslutade. Mer information finns på http://www.barnverket.se/ För att samla alla drivande barnverkare runt om i landet bjuder vi in alla till ett framtidsinriktat arbetsmöte den 19 september i Stockholm. Dagen kommer präglas av en positiv och framtidsinriktad anda där vi bland annat kommer diskutera hur vi jobbar med relationen till lokala media och lokala politiker. Genom gemensamma diskussioner slipar vi våra argument inför valupptakt och höstens bataljer med lokalpolitiker som sparar sparar sparar.
Vi hoppas att många tar chansen att vara med och flytta fram Barnverkets positioner. Det är endast med gemensamma ansträngningar som vi når framgång i vårt arbete.

www.barnverket.se

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!

Tack för länken till en mycket bra sida..