måndag, mars 02, 2009

KLÄDBYTARDAG
(Inlämning av kläder lördag 28 mars kl 10-12)
Söndag 29 mars
KL 9.30-13.00
I Mariefredsskolans matsal
Info: Karin 0159-12109, Sanna 0159-13141, Lena 070-6258417

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hurra!

Anonym sa...

yes yes yes

Anonym sa...

Jag tycker att det är fantastigt av marifredsborna att lägga ner så mycket tid på skola och omsorg
Hoppas det ger resultat en mycket intr blogg. Varför inte söka jobb inom verket där tror jag att du skulle göra mer nytta och även få betalt för all tid du lägger ner.
En söm följer bloggen
och är engagerad i annan kommun.

Cattis Hellmark-Eriksson sa...

Hej en som följer bloggen!

Anledningen till att jag lägger ned tid på bloggeriet om skola och lite annat är att jag inte ser på tv, sen är det bra att jag blogggar för jag städar numera sällan vilket också är ett sundhetstecken. den största anledningen var den konsekvensanalys som skickades från personalen på förskolorna i Mariefred och Stallarholmen till tjänstemän och politiker. Jag skule inte tacka nej till ett projekt jobb med betalning. Men jag väljer att jobba med familjehem på heltid sedan 4 år, och det gillar jag till tusen. Nu i september så är jag med i i kyrkovalet här i Mariefred, det är en politiskt obunden grupp som vill göra mycket, hur mycket vet jag ännu inte, men det finns massor av tankar och funderingar på ett rikt församlingsliv.

Är med i ett föräldranätverk som jobbar tillsammans för alla barns bästa i kommunen. Om det ger resultat vet vi ännu inte vi har bara varit obekväma i ett år så vi får nog hänga kvar ett tag till för bästa effekt.

Tack också för att du följer min blogg.

//Cattis